Okosüveg
Az elérhető luxus

Alkalmazási terület

SZÁLLODÁK, MAGÁNHÁZAK, KÓRHÁZAK

Az okosüveg egyszerű, de mégis modern megoldás a privát szféra biztosítására - legyen szó fürdőszobáról, konyháról, térelválasztóról, ablakról vagy tetőbevilágítóról. Egy kapcsoló segítségével ki-be kapcsolva az üveget az átlátszóvá vagy tejüveggé változik.  Az okosüveg egyedi térélményt nyújt, exkluzív megjelenést biztosít a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Ezen túlmenően az okosüveggel szabályozható a helységbe jutó fény és hő mennyisége, a káros UV sugárzás 98%-a kiszűrhető. Kórházakban, rendelőintézetekben, steril szobákban antibakteriális üveg alkalmazható, amely szintén elkészíthető mint okosüveg! Az üvegbe a gyártás alatt bevitt ezüstionok elpusztítják a baktériumok 99,9%-át és megakadályozzák a gombásodást, ezért teljes biztonsággal alkalmazható.

IRODÁK ÉS KONFERENCIA KÖZPONTOK

Diszkréció és hangszigetelés – a két legfontosabb elvárás egy irodában vagy konferencia teremben.  Az okosüveg segítségével az ablakok, üvegfalak, térelválasztók elektromos redőnyként működnek biztosítva a privát szférát és biztonságot.  Tetszőleges mennyiségű falfelületet elkészítünk, akár több száz négyzetméter is vezérelhető, a megrendelő kívánságának megfelelően szeparálva.

KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖK /HAMAROSAN/

Az okosüveg közlekedési eszközökön is kiválóan alkalmazható, ahol a hőmérsékletet és a szabad betekintést kontrollálni szeretnénk. /pl. autókon, vonatokon, jachtokon stb./ Meglévő üvegre utólag is felrakható.

KIVETÍTŐ

Az okosüveg egyedi kirakatüvegként, kivetítő felületeként használható, bármit kivetíthetünk rá. Figyelemfelkeltő minták, animációk, reklámfilmek vagy akár interaktív – érintőképernyős megoldások megjelenítésére alkalmas.